onsdag 29. april 2009

Svineflu ? I kill you !

Lillian påpekte at det var så lenge siden vi hadde oppdatert bloggen vår, faktisk hele 10 dager, så da er det vel på tide å gjøre noe med saken.
Lesing og soling er høyaktuelle stikkord, selv om vi skal innrømme at det kanskje har blitt litt mer av det siste. I dag hadde vi i allefall eksamen, og i går var panikkfaktoren høy på rom 1. Vi bladde febrilsk i bøker i håp om å lære noe til dagen etter, og når vi nå er ferdig, er det to spørsmål vi stiller oss; Er vi lissom ferdig utdanna nå ? Og kan vi si at vi har sommerferie ?
Nå har jo vi strengt hatt ferie siden januar, men litt ferie til skal vi alltids klare.

Vi er glad vi er ferdige nå, og mens Marthe feiret med is, tok Kine seg en tur til frisøren.
Vi må si at vi så for oss at frisøren skulle være en sånn frisør som hjemme, men fancy frisyre i diverse farger og rundt vår egen alder. Nu vel.. Frisøren som møtte oss i døra var langt unna dette. Hun var kanskje rundt 40 år, med briller og tidløs kort frisyre. Hun imponerte stort da hun kunne engelsk og Marthe venter spent på om frøken Flaa kommer inn døra med rottehale i nakken eller ikke. Det er nemlig det som er moten her nede.. Rottehale og hockeysveis.

Siden sist har vi vært på poolparty for de voksne. Kuleste eleven på skolen fylte 50 år, og det ble selvfølgelig arrangert overraskelsesfest på Hotel Lady M.
Ettersom våre kjære foreldre leser dette, velger vi å ikke utdype festen nærmere annet enn å si at det bare preg av at det var skandinaviere som festet. Etter 20 minutter var de første to i bassenget og innen var klokka var slagen 21.00 var baren tømt og strømmen gått.
Alt ordnet seg heldigvis igjen. Vi kunne tømme baren enda en gang og innen festen var slutt var samtlige deltakere havnet i bassenget. Noen mer eller mindre ufrivillig, herunder oss..
Men kvelden var gøy og festen var bra, og dagen etter lå vi som vanlig ved bassenget og jobbet iherdig med den fraværende brunfargen.
Det er tydelig at vi har vært mye på bassenget. Kanskje nesten for mye ? Både servitører og resepsjonister husker navnene våre, og de kan snart utenat hva vi skal ha.. "Dos peksi light y una Ensa, por favor "

Å ja da, vi har selvfølgelig vært på kino. I løpet av de 11 ukene (eller noe) vi har vært i Nicaragua har vi prestert å sett ca 10 filmer. Ikke verst !
De siste filmene vi har sett, var "17 Again", "Watchmen" og "Rec". Sistnevnte er en spansk skrekkfilm som Marthe så ca 10 minutter av. Størsteparten av filmen satt hun med henda foran øynene og når det ble riktig ille, var Kine sitt fang godt å ha :) Men i følge Flaa var det en spennende og bra film, som handlet om noen folk som fikk hundegalskap.
Det er tydelig vi har vært der litt for mye også, for da vi var der sist ble vi møtt av et digert smil fra hun ene som jobber i kiosken. Det er mulig hun lo av oss fordi Kine og Lillian kjøpte samtlige poser med Skittles Sour som fantes i kiosken.. Hele 8 poser for å være korrekt.
I morra har vi vår siste kveld i Lèon, og gjett tre ganger for den skal tilbringes ? Tadadada... På kino ! Selvfølgelig skal vi spise pizza først.. En grande pepperoni.. Som vanlig..

På fredag bærer det i vei til Managua hvor vi skal sove på hotell fram til lørdagen. Da går flyet vårt nordover og på søndag er vi hjemme.. Endelig !
Bare ikke den hersens svineinfluensaen ødelegger moroa.. Typisk ! Alltid skal de svina ødelegge.. Ut med svina, sier vi !

I kveld skal vi på avslutningsfest, selv om vi egentlig ikke har tid, og i morra er det igjen tapre bruningsforsøk på gang.

Håper dere har strøket flaggene, pakka termodressen og møter mannsterke opp på Flesland på søndag. På søndag dere ! Du og du, for en herlig dag :)

Hvem gleder seg mest til å se oss ?

1 kommentar:

  1. Jeg gleder meg masse til å se deg igjen.

    Det har vært artig å følge med på bloggen deres, har nesten følt jeg har vært på en liten tur selv. Lurer på når jeg skal møte opp på Flesland et klokkeslett hadde vært fint.

    Hilsen Nancy mora til Marthe

    SvarSlett