mandag 23. mars 2009

Nye samboere ?

Dere skulle vært her i går. Dramaet som utspant seg på rom 1 i de sene kveldstimer var omtrent som tatt ut fra en middels dårlig skrekkfilm.
Egentlig begynte det hele kvelden før, da Kine fant en ubuden gjest i vasken. Som hun forøvrig glemte å informere de andre to om...
I går fant først Lillian en gjest i kløfta, og kort tid etter hadde Marthe fått selskap på armen. SKORPIONER !
Det ble hyling og panikkanfall, og i et lite øyeblikk var vi på tur til å flytte ut alle tre.
Tre hoder skaper som kjent mer sirkus enn ett, så da en ene av oss foreslo at det måtte være et skorpionrede på rommet, syns de andre to at dette var den eneste logiske løsninga.
Og dermed var jakten i gang. Vi endevendte sekker, dro fram senger og skap. Ytterligere fire skorpioner dukket opp, inkludert den som Marthe fryktet hadde tatt bolig inne i gipsen..
Troen på en ondsinnet skorpionmamma med en hær av barn, forsvant ikke med det første.
Vi ristet på lakenposer og puter, løftet på madrasser.. Skorpionrede var som sunket i jorden.

Denne natta sov vi med myggnett og skvatt for hver minste berøring som kunne minne om skorpionbein mot en engstelig kropp.
Vi har ikke gitt opp jakta. Krigen er i gang !

Nu vel... Til helga tar vi pause i krigen og planlegger overnatting på stranda, i tillegg til fisketur og krokodillejakt.
På fredag skal vi på karneval. Gjett hva vi skal kle oss ut som !

3 kommentarer:

  1. me gusta el scorpio? No?

    SvarSlett
  2. Flytt ut..... Skorpioner har jeg hørt er farlig - et stikk / bitt og du er...... Dette var ikke godt nytt, men det ble bedre når bloggene med bilder kom: Den gipsen var jo som en elegant hanske, 10 uker med den er jo bare stilig....

    SvarSlett
  3. glemte å si hvem jeg var, men håper Marthe Pernille den snille har skjønt det, i tilfelle ikke så var det mora di....

    SvarSlett