onsdag 18. mars 2009

You made me smile with your haha...

Da var det tid for ny oppdatering, og vi regner med at alle hjerter gleder seg :)
Helga som var ble tilbragt på en kaffefarm i skjønne Matagalpa, en 5-timers busstur nord for Lèon. (Tror det er nord.. Er i alle fall mot fjellene.)
Her var vi omgitt av vakker og frodig natur, samt mygg og gigantiske kakkerlakker. Vi sverger på at den kjempen som kom gående over middagsbordet hadde mord i blikket.
Fredagen ble fort til et lystig lag. Vi spiste middag, dansa og drakk øl.
Lørdag var det tid for tur, og det var godt å gå i "fjellet" igjen. Vi så på at de andre bada i et fossefall, tok masse bilder av diverse kuer, holdt en ghekko i hånda, smakte på sukkerrørsaft og Kine benyttet sjansen til å kose med både lam og kyllinger.
Vi tok oss en tur inn i jungelen og ble vitne til en gjeng med brøleaper som hoppa fra tre til tre. Kine mener bestemt at hun fikk apebæsj på armen, Marthe stiller seg tvilende til dette...
Videre på vår ferd møtte vi på et vaskekte dovendyr, antagelig skogens kuleste. Visste dere at dovendyret bare går ned fra treet en gang i uka, og da kun for å bæsje ? For et liv..

På kvelden var det tid for fiesta, og vår første gang siden januar dro vi langbuksene på. En meget merkelig følelse.. I Matagalpa er det mye kaldere enn i Lèon og det kjentes ! Følelsen av å ikke være klam 24 timer i døgnet var så herlig at det ikke kan beskrives :)
For ja, i Lèon er det varmere enn varmest. Som Lillian sa; Det er klamt å gå med undertøy !
Resten av kvelden gjorde vi et forsøk på oss danse oss svette og bli enda lystigere enn på fredag :)
Søndag spiste vi lunsj i Matagalpa by og ble forfulgt av en svært lite skremmende lokal, før vi i kveldinga kom hjem til Leikny Bakken som hadde savnet oss fælt. (Sant ?)
Vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur !

Mandag var det tid for siste salsatime, og takk Gud for det. Super Mario tvang oss til å øve inn et program som vi lenge trodde vi måtte framføre for de andre studentene. Programmet innholdt et par salsatrinn, resten var inspirert av tidlig Backstreet Boys.
Vi minnet mest om en gjeng forvirra høns med hofteproblemer, og framføringa ble heldigvis avlyst.
Visstnok skal vi få et diplom for fullført kurs, antagelig vil det stå noe sånt som;
"Marthe og Kine har gjort et forsøk på å lære seg salsa.."

I dag hadde vi siste dag i praksis. Både trist og fint på samme tid. Kine & Co. avsluttet perioden med en heidundranes framføring av "Bukkene Bruse" på spansk, Marthe og gjengen nøyde seg med piñata.
I kveld skal det feires for fulle mugger, og vi er klarere enn klarest !

Fredag har vi tenkt oss på shopping i Managua, vi har til og med leid inn sjåfør. Har store ambisjoner for denne dagen, målet er gullmedalje i shopping.
Ellers er vi gang med planlegging av påskeferien. For øyeblikket er det Miami som ligger i tet som vinner. Eneste kravet vi har er i grunn en solbar strand og lite folk.
Hvor skal dere i påsken ?

Under følger bilder av vår surfeseanse i San Juan del Sur. Se og le :)
















2 kommentarer:

  1. Hei mine Gode, Søte og vidunderlige venner!!! :)

    Jeg har desverre vært lite aktiv på denne siden:( Har vært meget trevel siden skolen begynte etter nyttår!! Huff! Og nå er det under 2 måneder til siste eksamen er ferdig, og jeg er ferdig utdannet! *hjelp*

    Jeg er kjempe misunnelige på dere som får oppleve sol og varme og masse kjekke ting! :) Og stakars Nurket som har fått au i armen:( Det var ikke godt! Er den på bedringens vei? Lenge til du får av gipsen? Sender mine tanker til deg!

    Her er det ikke så mye som skjer... Har vært et par øl turer med klassen i d siste. som jeg har vært med på, mens resten av gjengen har begynt å gå flere ganger i uken:/ Hehee! Sant Reggi om du leser dette;)
    E koselig det! Nå kjenner vi at våren e på god vei, men er enda kaldt! Vinterjakken er på, men har kuttet ut ullundertøyet;) Vi har hatt noen deilige dager med sol, den varmer godt og gir energi:) Var på fløyen i dag med yassy, siri og silje, koselig! Ellers har krokkusen,pusekattene(gåsungene) og snøklokkene sprunget ut! et vakkert syn:D

    Gleder meg masse til dere kommer hjem, og nyt tiden dere har til å kose dere masse!!!! Dere e kjempe heldige som har muligheten! :)
    Masse glad i dere alle tre! Hils Lilli Masse!
    1000 klemmer fra Knøttet:):*

    SvarSlett
  2. Eg må rett å slett innrømma noke.. eg leste heile teksten, heilt te eg kom ned på salsatimene og bukkene bruse før eg skjønte at detta har eg jo lest før! haha.. Ammetåka :/

    Gla i deko!

    Love Hanne!

    SvarSlett