lørdag 17. januar 2009

Alt for fansen....!

Tiden går i godt selskap, og vi har opplevd masse i THE CITY!! Vi har vært på kino, spist på Hard Rock cafe, vært i Central Park, vært i China Town og Soho, og spist fantastisk fondue med sjokolade saus på Max Brenner!! Vi har virkelig levd riksmanns livet her borte, og har innsett at et slikt liv, blir en fort "fattig".

I dag fikk vi den store "gleden" av å se en kakkerlakk på rommet vårt!!?! Hvordan den har kommet seg opp i 15. etasje, i minus 15 grader, vet vi ikke... Men vi må vel bli vant med slike vesener der vi skal i morgen tidlig: nemlig MEXICO!! Vi skal snart opp, og ta farvel med New York.

Resten av kvelden har gått i happy hour... bildene taler for seg selv....

Ses i Mexico!



























5 kommentarer:

  1. Håhå!! Så søte deko è :)

    SvarSlett
  2. Heia New Yourk var topp skjønner jeg, men det var ikke rart dere ble kalde, i stilongs og tøysko i 15 minus,har dere ikke hørt om vintersko.... Det kan bli gikt og blærekatarr av mindre.....
    Nyt varmen og småkrypa i Mexico....
    Hilsen Nancy, mora til Marthe

    SvarSlett
  3. Jeg er sååå misunneli at du er i mexico nå. Ser ut som du koste deg i New york snuppa. Lovte jeg ikke deg at du kom til å elske byen :). Gleder meg masse til å høre hvordan resten av reisen går. Du er flink shopper Marthis :). STOR KALD KLEM FRA NORGE (THO)

    SvarSlett
  4. Artige bilder, Marthis! :)

    SvarSlett