mandag 19. januar 2009

Hola godtfolk !

Som dere skjonner.. Vi har ankommet Mexico ! Kom hit sondag formiddag, etter verdens lengste flytur. Amerikanere er et styrete folkeslag, saerlig paa fly. Det var unger overalt, sparking i seter, og masing fra ufornoyde og grinete foreldre. Ikke skjonner vi at det er mulig aa bruke 20 minutter paa aa sette seg ned i et flysete, men i USA er alt mulig.
Slitne og med hodepine kom vi endelig fram, og da vi endelig fikk bagasjen og kastet av oss ullstrompebuksene var humoret betraktelig bedre.
Tok bussen til Playa del Carmen og her sitter vi fortsatt. Gjett om det er fint her ! Turkist hav og kritthvite strender saa langt vi kan se.
Fikk et rom paa et meget fargerikt hostel og blir her til onsdag for vi farter videre til Tulum.

Her er det varmt ! Rundt 26 grader og herlig forskjell fra minusgradene i New York.
I gaar skulle vi egentlig feire bursdag, og du verden for en fest det ble ! Jetlaget henger fortsatt igjen og vi sovna rundt 20.30.. Haha.. Men vi rakk en margarita for vi gikk tilbake til lakenposene vare.
I dag har vi vaert paa stranda hele dagen. Vi var mest imponert over stranda, mexicanerne var mest imponert over oss. Makan til hvite kropper har de antagelig aldri sett, da vi folte vi gikk i ett med stranda. Lo av oss gjorde de ogsaa..
Nu vel. Orlite farge har vi fatt og mer skal det bli. Haaper dere har det fint i kalde Norge, vi misunner dere ikke.
Daarlig med bilder denne gangen, kommer sterkere tilbake med det neste gang.

Etter dette innlegget er det bare en ting aa si: det norske spraaket har alt for mange aa og oo.. Haha. Dere skjonner hva vi mener.

4 kommentarer:

  1. ÅÅÅ, kos dere masse i Mexico med margaritas, turkis hav og taco!! NAM NAM NAM :P Sparer som en sparegris til å komme på besøk, Kine!!!!! Her bare sludder det og er kaldt...:S Så NYYYT det, jenter ;)
    KINE: I LOOOOOooOooooooVe YooOooOou!!!
    Hilse jentene :D

    SvarSlett
  2. Høres ut som dere koser dere kjempemasse og det er bra!!! :) Misunner dere som er i varmen på hvite strender...! Skulle ønske jeg var der med dere. Her er d bare praksis og styr, slitsom praksisperiode dette her. med all planleggingen..!
    Tenk dere har fri og det er varmt og deilig, nyt det jenter!! Og utnytt friheten;)

    Tusen klemmer fra meg til alle 3!! :* :* :*
    - Ingvild.

    SvarSlett
  3. Bra dere koser dere i varmen, Marthis :) Har du sett noen dykkesjapper der nede? Reklame for haidykking? Gjør du det så håper jeg det rapporteres behørlig tilbake ;) Go tur videre!

    Klems ~K~

    SvarSlett
  4. Hallo, hallo, hallo!! ;) Savna bilde og ord frå dekoooo :) :) Vedda på de e for opptatt med sol og strand :-p Knis!!

    SvarSlett